Maatwerk kozijnen

Welkom bij de Hillegomse Kozijnenhandel, dé specialist op het gebied van kozijnen! Wij bieden al 15 jaar hoogwaardige kozijnen in diverse stijlen en materialen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Of je nu op zoek bent naar kozijnen voor een nieuwbouwproject of renovatie, wij hebben de oplossing voor jouw project.

Onze kozijnen zijn vervaardigd uit duurzame materialen van topkwaliteit en worden geleverd met garantie. Bij ons vind je altijd een ruim assortiment aan houten kozijnen op voorraad, van een klein wc raampje, tot een openslaande deur. Deze kozijnen kunt u zo bij ons inladen en meenemen. Alle kozijnen worden compleet geleverd. Dat houd in met 3 punt sluiting, afgelakt Ral 9001 water gedragen, HR++ glas, gekit met siliconekit en inclusief beslag. Wij leveren de goedkoopste kozijnen in Nederland. Bovendien bieden wij maatwerkoplossingen, zodat je altijd de perfecte kozijnen voor jouw project vindt.

Onze ervaren medewerkers zijn experts op het gebied van houten kozijnen en helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Hout is een prachtig en duurzaam materiaal dat warmte en karakter toevoegt aan je woning of bedrijfspand.

Bekijk ons ruime assortiment houten kozijnen online of breng een bezoek aan onze showroom. Wij laten je graag de mogelijkheden zien en helpen je bij het maken van de beste keuze voor jouw project

Ga naar de aanbiedingen »